torstai 10. joulukuuta 2015

Magia

Magian käyttö puhuttaa paljon kun puhutaan wiccasta tai noituudesta, mutta oikeasti kyse ei ole niin suuresta asiasta, kun monesti luullaan, saati mistään taikureiden silmänkääntötemppuilusta. 

Kyse on ainoastaan pienestä lisäboostista, kun työskennellään halutun päämäärän saavuttamiseksi.

Magian käyttö ei ole esimerkiksi yritystä manipuloida ihmisiä tai luonnonvoimia, vaan positiivisen muutoksen tavoittelua tahdonvoiman avulla, oli tavoite sitten henkilökohtainen tai  universaalimpi. 
Tätä tekevät kaikki oman päänsä sisällä, luonnollisestikaan kutsumatta sitä varsinaisesti magiaksi - wiccalla on tähän vain hieman erilaiset ja kokonaisvaltaisemmat keinot.


Tahdonvoima on magiassa avainasemassa. Magia, kuten juuri mikään muukaan ei toimi, jos siihen ei usko täydestä sydämestään.
"Tee mitä tahdot kunhan et vahingoita" sisältää sellaisenkin piiloviestin, että tee mitä OIKEASTI syvällä sisimmässäsi tahdot, ja jos saavutat sen, otat siitä täyden vastuun. Se ei siis tarkoita, että magiaa tulisi välttämättä harjoittaa jokaisen pikkuasian eteen. 

Miten sitä magiaa siis käytännössä harjoitetaan?

Avainsanana on visualisointi, eli näe itsesi kristallinkirkkaana onnistumassa kyseisessä tavoitteessa, ja anna mielessäsi ainoastaan onnistumisen vaihtoehto, lopputulos. 

Energian kerääminen ja vapauttaminen rituaalin yhteydessä/kehässä on tehokas keino, johon on olemassa lukuisia eri tapoja, kuten myöskin eri tietoisuuden tiloihin ja tasoihin siirtyminen päästäkseen lähemmäs niitä energioita, jotka muutoksen mahdollistavat. 

Lisäksi on olemassa visualisoinnin ja energian kohteeeseensa ohjaamisen apuvälineitä, joista suosituimpia ovat esimerkiksi värilliset kynttilät, sen värin mukaan mikä on lähimpänä tavoitteen luonnetta (esim.rahataika = vihreä), Tämä riippuu myös omista mielikuvistasi, ja sopivia yhdistelmiä voi ja kannattaa rakennella niiden mukaan. 
Itse käytän myös riimuja ja Tarot -kortteja, koska niillä saa pienen perehtymisen jälkeen rakennettua tavoitteensa hyvin selkeästi.


Oleellista (ja kaikista haastavinta) on toiveen/energian lähettämisen jälkeen koittaa unohtaa se mahdollisimman hyvin, jotta universumi pääsee tekemään työnsä. Jos ajattelet sitä koko ajan, energia palaa takaisin eikä pääse vaikuttamaan kohteeseensa.

Muista myös että tärkeää ei ole se, miten lopputulokseen päästään - universumille kannattaa jättää saumaa tässä asiassa. Visualisoi vain lopputulos! Tietysti painottaen, että kukaan tai mikään ei vahingoitu ;)  

4 kommenttia:

 1. Hyvin tiivistetty )o( Tein ihan vasta aiheesta youtube-kanavalleni videon (youtube pagan challenge what does magic(k) means to you). Tuntuu, että sait blogitekstiin selitettyä asian ytimen huomattavasti paremmin. Magia ei todellakaan ole mikään yksipiippuinen juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista :) Haha, itsestä aina tuntuu että sekoilee vain, mutta hyvä jos joku sai tästä jotakin irti :D Täytyy käydä katsastamassa youtube-video :)

   Poista
 2. Aika hyvä teksti. Hyvin kiteytetty ilman rönsyilyä (itsellä lähtee jutut aina rönsyilemään joka ilmansuuntaan) ja selkeää. Kiva nähdä että "uusi" blogisi on lähtenyt hyvin rullailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain, nyt vasta huomasin että tänne on tullut kommentteja.. :D Eipä tämä nyt kovin hyvin rullaile koulukiireiden takia, mutta koitan saada tekstiä aikaiseksi taas vielä tämän vuoden puolella ;)

   Poista